Samsung Galaxy S IV – Review

Samsung-Galaxy-S-IV--review

Am văzut ce s-a prezentat la MWC 2013, am văzut ce poate un HTC One+, acum aștept cu mare interes Samsung Galaxy S IV.

Sunt mândru posesor de paleta Galaxy S II și chiar mă bate gândul să strâng un ban și să-mi cumpăr noul S IV ce urmează a se lansa pe 14 martie. Acum sunt câteva chestii pe care aș vrea ca noul S IV să le bifeze pentru a putea fi un telefon de luat și cumpărat, doar din punctul meu de vedere:

 • renunțat la plastic, nu în totalitate, dar se se facă inserții de aluminiu, sticlă, etc. pentru a arăta mai premium decât un Nokia Asha.
 • să facă fotografii spectaculoase, naturale, detaliate.
 • să fie pătrățos exact cum a fost și S II.
 • și dacă este cu putință aș vrea să dispară butonul fizic de home.

despre-Samsung-Galaxy-S-IV

Am doar câteva criterii mari și late… dacă tot trebuie să decartezi un tenculeț de bani, măcar să merite și să-ți aducă o satisfacție reală.

 Chiar dacă nu am vreme să postez pe blog, adun fotografii făcute de mine în numeroasele deplasări urbane și tot felul de alte chestii mici și haioase. Cred că ar fi fain să mă orientez către un foto-blog sau ceva similar… Rămâne să vedem cum și ce fac după ce mă acomodez, sau nu, cu funcțiunea pe care o execut zilnic.

iGO primo pentru Android v2.0 By Kiowa 480×800

Salutare tuturor. De multa vreme folosesc pe telefoanele mele softul celor de la iGO. Un soft foarte bun si complet pentru toata Europa. Acum am sa va prezint o mica versiune pentru cele mai importante tari din Europa, Romania, Bulgaria, Franta, Ungaria, Italia, Slovacia, Slovenia si Spania realizata de catre KIOWA un dezvoltator spaniol. Aceasta versiune este actualizata cu ultimile harti pentru inceputul anului 2012.

De asemenea sunt introduse si majoritatea punctelor de interes. Daca cineva doreste sa faca vreo schimbare in continutul acestei versiuni, sa adauge sau sa elimine, trebuie sa acceseze dosarul iGO, iar apoi Content. In acest ultim dosar, Content, gasiti dosarul pentru harti(Maps), pentru puncte de interes (POI), formele de relief in DEM iar cladirile 3d in Buildings.

!!! Aceasta versiune este pentru telefoanele cu sistem de operarea Android ce suporta rezolutia 480×800, telefoane ca Lg optimus 2x, Samsung Galaxy S, S2!!! Pentru alte tipuri de telefoane am sa va explic in articolul iGO primo pentru Android v2.0 By Kiowa toate versiunile!!!

Cum se instaleaza? Urmati pasii urmatori:

 1. Descarcati arhiva de la urmatorul link Descarca iGO v2.0 Android . Verificat de virusi cu Eset Smart Security  v6.0
 2. Dezarhivati-l pe calculator
 3. Din dosarul iGO 480×800 vom copia in radacina cardului de memorie sau in memoria interna a telefonului dosarul iGO.
 4. Dupa ce se termina transferul deschidem pe telefon cu un explorator de fisiere, Solid Explorer (sau oricare altul) dosarul transferat, iGO, si instalam iGO New Generation by kiowa v2.0.apk
 5. DUpa ce se termina instalarea iesim din explorer si putem sa deschidem programul iGO.
 6. !!! Prima data cand se initiaza programul dureaza destul de mult pana il putem folosi. Pe un Lg optimus 2x a durat 15 minute. Nu va faceti probleme pentru ca e normal. Trebuie sa se incarce miile de puncte de interes, harti si ce mai are el.
 7. E posibil sa vina setat in spaniola deoarece eu si dezvoltatorul Kiowa, il folosim in aceasta limba.

E posibil sa va dea o eroare la anuntarea radarelor fixe insa datorita unor probleme cu pc-ul si cu munca nu am avut timp pentru mai multe teste. Cand am sa reusesc am sa revin cu un update.

Versiunea originala si mai multe informatii despre aceasta versiune gasiti la pagina urmatoare: http://www.htcspain.com/versiones-de-igo-8-188/igo-android-new-generation-multirresolucion-todos-los-dispositivos-android-51457/

Sper sa va fie util si sa-l folositi doar ca un test pentru a verifica functionalitatea avestui tip de navigator GPS. Va recomand sa-l cumparati de pe pagina oficiala http://www.igomyway.com/.Drum bun si calatorii placute.