Uscator de rufe Electrolux EDH3686GDE: un model cu atribute bune

Electrolux EDH3686GDE

Daca va aflati in cautarea unui uscator de rufe care sa isi faca treaba bine, alegeti modelul Electrolux EDH3686GDE, un uscator cu condensare care isi face treaba bine, avand o multime de atribute bune. Drept urmare, o sa vi le prezentam pe cele mai importante, in recenzia de mai jos.

Uscator de rufe Electrolux EDH3686GDE – prezentarea caracteristicilor

Acest uscator de rufe vine cu o tehnologie moderna, care foloseste mai putin energie decat altele din aceeasi gama. De altfel, daca aruncam o privide asupra produselor Electrolux, vom constata ca acestia investesc in produse care sa consume cat mai putine resurse, indiferent ca este vorba de energie sau de altceva. Asa ca nu este deloc de mirare faptul ca Electrolux EDH3686GDE face parte din clasa de eficienta energetica A+. Acest lucru nu este deloc banal, avand in vedere faptul ca un uscator, de regula, consuma destul de mult. Desi aceste produse se aseamana cu masinile de spalat, din punct de vedere al designului, acelasi lucru nu se poate spune si despre functii sau consum. Si este firesc sa fie astfel, avand in vedere faptul ca rolul uscatorului este cu totul altul.

Dincolo de consumul mic de energie, devenit un lucru atat de firesc pentru acest produs, Electrolux EDH3686GDE vine cu o ingrijire aparte pentru rufe. Astfel, are loc optimizarea procesului de uscare, in conformitate cu tesaturile. Este firesc ca pentru lana sau alte tesaturi sa fie folosita mai multa caldura, in timp ce pentru matase sau tesaturi mai delicate sa fie necesara o temperatura mai potrivita, usor mai joasa.

Electrolux EDH3686GDE
Electrolux EDH3686GDE

Uscatorul de rufe Electrolux EDH3686GDE are un singur filtru de curatere. Acesta functioneaza perfect pe baza filtrului de curatare EcoFlow. Rolul sau este de a aduce importante economisiri din punct de vedere al economiei. Insa, chiar daca este vorba de un singur filtru, nu va afceti griji. Modelul functioneaza eficient, gratie curentilor de aer care se dovedesc puternici, avand in consum mic.

Un alt detaliu care trebuie mentionat despre acest filtru este faptul ca el are o usa ce poate fi adaptata oricarei pozitii. Este vorba, mai exact, de optiunea „usi reversibile”, care isi face treaba bine, in cazul produselor electrocasnice de acest gen. Ea este intalnita adesea sia tunci cand vine vorba de frigidere sau combine frigorifice.

Dincolo de acest lucru, modelul de uscator de rufe Electrolux EDH3686GDE vine cu posibilitatea de a programa dispozitivul. In acest fel, el poate porni un ciclu de uscare, atunci cand aveti nevoie. Puteti face acest lucru inainte sa ajungeti acasa, de la serviciu sau seara, inainte de culcare. Iar dupa ce isi termina treaba, uscatorul se opreste singur pentru a nu consuma inutil resurse. Sau puteti sa faceti acest lucru oricand aveti timp sa va ocupati de scoaterea lor din cuva uscatorului, pentru a nu se sifona foarte rau.

Urmeaza acum si partea in care discutam despre pret. Da, uscatorul de rufe Electrolux EDH3686GDE nu este deloc o achizitie ieftina. Insa, nici nu putem spune ca este genul de produs care percepe un pret exagerat, ci mai degraba unul conformist.