Protectia mediului

Iron Man este un erou al cinematografiei, dar eu astazi o sa fiu un Iron Blogger, erou 2.0 . Voi lupta pentru protejarea mediului. De ce? Paduri sterse de pe fata pamantului, poluare, depozitarea gunoiului in locuri neamenajate etc.Acestea sunt doar cateva motive pentru care vreau sa imi folosesc puterile supranaturale 2.0  in domeniul „protejarea mediului”.
Niste oameni minunati care au drept scop sa se ingrijeasca de mediul inconjurator. Este vorba despre Agentia pentru Protectia Mediului, oameni care lupta pentru oprirea defrisarilor mediului, pentru pedepsirea depozitarii gunoaielor in ape si pentru reducerea poluarii create de fabrici si automobile.
Sunt un copil, nu sunt alaturi de ei in aceasta activitate. Dar prin acest blog, am decis sa ma alatur protejarii mediului inconjurator si incurajand persoanele sa aiba grija in ceea ce fac, deoarece actiunile lor se pot rasfrange negativ sau pozitiv asupra mediului, dar si a omului.
Desi Iron Man nu este un supererou 2.0 asa cum mi-am propus eu sa fiu, consider ca ce face si el in film este nobil, mai putin partea cu violenta. De aceea, sugerez sa vizionati si filmul, dar sa intrati si pe http://www.facebook.com/CineForum.ro si pe twitter la #ironblogger. Eu am dat like pe facebook, iar voua nu va ramane decat sa dati si voi unul.
Poate ca prin acest articol voi constientiza cititorii ca este important sa protejam mediul! Apreciez Agentia pentru Protectia Mediului si anunt public ca, atat cat pot ca si un Iron Blogger, o sa incurajez protejarea mediului!