Masina de spalat Beko WMY81483LMB1 – economica si inteligenta

Beko WMY81483LMB1

Cand vine vorba de masini de spalat din gama Beko, acestea nu doar recunoscute pentru aspect, ci si pentru atributele superioare, din punct de vedere al calaitatii. Astfe, ele isi fac treaba eficient, garantand un consum redus de energie si apa. Pentru a va demonstra acest lucru, am ales sa va prezentam modelul de masina de spalat Beko WMY81483LMB1. In acest material, gasiti o recenzie completa a produsului.Beko WMY81483LMB1

Masina de spalat Beko WMY81483LMB1 – un produs economic

In primul rand, aceasta este una dintre produsele Beko care sunt dotate cu motor ProSmartInventer. Acesta se dovedeste un partener de incredere pentru utilizatorii care vor sa aiba parte de liniste. Astfel, el ofera rezultate bune, chiar de la primele spalari. Acesta lucru se observa cand soseste factura la energie electrica, iar Beko MY81483LMB1 arata ca a consumat mai putin decat alte produse cu atribute asemenatoare.

Dincolo de acest lucru, produsul este unul dintre acele masini de spalat Beko care fac parte din clasa economica A+++. Aceasta demonstreaza inca o data consumul redus de energie. Dincolo de acest lucru, mai exista si sistemul Aquafusion, pe care nu toate masinile de spalat Beko il au implementat. Acest sistem este recunoscut pentru faptul ca el duce la economisirea nu doar de enegie, ci si de timp, apa si detergent – trei resurse extrem de importante pentru omul modern. Conform statisiticilor, cand vine vorba de masini de spalat Beko, economia de detergent anuala ajunge la 5,5 kg.

Masina de spalat Beko WMY81483LMB1 – functii cu adevarat inteligente

Si nu putem sa vobim despre Beko WMY81483LMB1 fara sa vorbim despre functia OptiSens. Aceasta dispune patru senzori speciali, care sunt creati pentru a ingriji hainele, dar si pentru a economi energie, apa si detergent. Practic, fiecare dintre cei patru senzori are cate o misiune speciala. Astfel, chiar daca ai de spalat rochii sau bluze confectionate din tesaturi mai delicate, de acum nu trebuie sa-ti fie teama cam acestea se vor scamosa. Pe lanaga asta, produsul dispune si de programul Hygiene, care duce la perfecta curatare a hainelor confectionate din bumbac, chiar si la temperaturi de doar 20 de grade.

Masina de spalat Beko WMY81483LMB1 dispune de durable heater. Acesta este cel care prelungeste durata de viata si reprezinta o dotare a tot ce inseamna gama de masini de spalat Beko. Mai precis, compania a investit in acest heater deoarece si-a dorit sa puna acccent pe idee de economisire si sa ajute consumatorul modern sa se bucure de o investie de durata, care sa merite fiecare banut. Pretul dispozitivului este oricum unul intelept stabilit, fiind bazat pe raportul corect calitate-pret.

In incheiere, nu putem sa nu discutam despre un aspect deosebit de important pentru masina de spalat Beko MY81483LMB1: sistemul silentios. Desi este vorba de o masina cu 1400 rpm, aceasta este destul de linistita. Ea dispune de miscari lente ale tampurului, generand un control perfect, chiar si atunci cand vine vorba de stoarcere. Si apropo de acest lucru. Multe persoane se plang ca prin stoarcere, hainele se deterioreaza. Nu este insa cazul gamei de masini de spalat Beko care are mereu grija de acest lucru.