Modelul de televizor de pe Dwyn.ro

Din pacate vechiul meu televizor nu prea mai functioneaza asa cum ar trebui si tot odata m-am gandit ca se merita sa fac o schimbare in camera mea.

Asa ca am inceput sa caut diferite modele si marci pe diferite site-uri care mai de care si m-am oprit la site-ul Dwyn.ro.

Aici am gasit foarte multe televizoare foarte frumoase si performante.

M-am oprit la un televizor led cu foarte multe functi si la un pret bun cred eu.

Este televizor LG cu WEBOS ……. la doar …….

6.499,00 Ron
5.249,00 Ron

LG Smart TV introduce o inovatie revolutionara in interfata utilizatorului, webOS, care simplifica totul si elimina toate obstacolele care va impiedicau in trecut sa va bucurati de un divertisment de calitate, incepand cu modul de setare si terminand cu experienta de vizionare.

AICI gasiti acest televizor minune impreuna cu 2 perechi de ochelari 3D + telecomanda magica.Da ati auzit corect primiti 2 perechi de ochelari 3D confortabili Explorati lumea divertismentului 3D purtand cei mai confortabili ochelari 3D sunt usori, fara efect de fluctuatie, fara baterie, fara dureri de cap si economici, oferindu-va o vizualizare de calitate pe o perioada lunga de timp.

Acum ma simt mult mai linistita ca am terminat cu cautarile si am gasit ceea ce imi doresc sper ca si voi sa gasiti ceea ce cautati.