Ceai granulat – pentru acasă sau pentru vending?

Ceai Granulat

Ceai granulat folosit acasă sau este recomandat doar pentru aparatele de vending? Cu siguranta ceaiul granulat instant este un produs ce poate fi folosit atat acasa cât și în aparatele de vending. În magazine găsim o gama variată de ceai granulat ce se dizolvă instant atat in apa rece cat si în apa fierbinte.

Dar este ceaiul granulat un produs sănătos? În acest articol vom discuta în detaliu despre ceaiul granulat, ce contine acesta, care sunt beneficiile lui și unde gasim cel mai bun ceai granulat ce poate fi consumat atat acasa cât și folosit în automatele de vending.

Ceai granulat – ce este acesta?

Ceaiul granulat este un produs sub forma unor granule cu dizolvare instanta ce poate fi folosit atat in apa rece cat si în apa fierbinte, pentru prepararea ceaiurilor acasă sau folosite de către operatorii de vending.

Daca nu este il gasiti sub forma unor granule, ceaiul instant este prezentat și sub forma unei pudre fine care se dizolvă instant în apă și nu lasă reziduuri. Gama ceaiurilor instant este una variată și puteți găsi ceaiuri de fructe, lamaie, ceai verde/matcha/negru sau alte combinatii de fructe/plante din care puteți obține o bautura delicioasa.

Daca doriti sa cumparati un ceai granulat de calitate este important sa alegeti și un magazin de incredere precum coffeepoint.ro unde veti gasi ceaiuri instant/granulate atat pentru aparatele de vending cat și pentru consumul casnic. Acest magazine furnizează toate produsele necesare aparatelor de vending precum lapte praf, cafea boabe, cafea instant, ceai granulat/instant și alte produse secundare (zahar/pahare).

Cum se foloseste ceaiul granulat?

Ceai Instant Granulat

In aparatele de vending, ceaiul granulat sau cel instant este dizolvat în apa fierbinte pentru a furniza clientului o bautura calda însă acesta poate fi preparat și cu apa rece pentru a va bucura de o bautura racoritoare în zilele călduroase.

Deoarece gama ceaiurilor granulate este una variată, cu siguranta vom găsi un sortiment pe placul nostru, al familiei sau al clienților dacă acesta este comercializat. Costul unui ceai pe baza de ceai granulat este unul mic atat pentru acasa cat și pentru vending.

Ceaiul granulat de buna calitate nu va lăsa reziduuri in cană și se va dizolva instant, odata ce veti adauga apa, fie rece/fierbinte. Daca veti cumpara un ceai ce nu se va dizolva complet atunci nu este tocmai cea mai buna alegere si ar trebui sa schimbati sortimentul respectiv.

Fiecare sortiment de ceai are o dozare diferita dacă îl vom folosi pentru aparatele de vending iar acest lucru este specificat pe ambalajul produsului. În cazul folosirii acasă, cantitatea de ceai granulat folosită poate varia în funcție de gustul fiecărei persoane.

Cel mai bun ceai granulat

Ceai Granulat Fierbinte

Una din cele mai cunoscute companii de produse instant, mai ales ceai granulat este Ekoland și cu siguranța ați consumat cel puțin odata produsele lor (o parte din gama lor o găsiți și în supermarketuri).

Ceaiul granulat de la Ekoland este un produs special conceput pentru automatele de vending și se dizolvă instant în contact cu apa fierbinte, nu lasă reziduuri în pahar sau pe aparat. Produsele Ekoland pot fi folosite atat in apa fierbinte cât și în apa rece iar pentru vending se recomanda folosirea a 10-12 grame de produs pentru o cantitate de 180 ml de apa.

Dacă folosiți produsele acasă, puteți utiliza cantitatea de ceai granulat pe care o doriți, dupa gusturile dumneavoastra.

Ce contine ceaiul granulat?

În funcție de sortiment sau de gama din care face parte, ceaiul granulat poate contine zahăr în cantități variabile, pudra de fructe/plante după caz, agenți stabilizatori/corectori de aciditate dar și diverse doze de vitamine precum B, niacina, B12, B2, biotina, vitamina C etc.

Fiecare sortiment de ceai granulat are specificat pe ambalaj toate ingredientele conținute dar și modul de preparare. Citiți înainte de folosire si alegeți cea mai buna varianta pentru necesitatile dumneavoastra.